2011. július 26., kedd

Vezeték nélküli fejhallgató - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eladó a képen látható újszerű állapotban lévő vezeték nélküli fejhallgató az alábbi paraméterekkel:
1. Vezeték nélküli fejhallgató:
Vezetékek nélkül, többé nem zavarva másokat lehet hallgatni a HiFi-t, TV-t, DVD-t, CD-t, MP3-t, PC-t, LapTop-ot, stb. Az adó egységet hozzácsatlakoztatjuk 3, 5 jack dugón keresztül a célkészülékhez és már működik is.
2. Vezeték nélküli Net-C6:
A fejhallgató vevő egységébe mikrofont építettek, így PC-hez is csatlakoztatható. Kényelmesen, vezeték nélkül chat-elhetünk vele, használható Skype-hoz, Messengerhez, stb. Nagyon jó minőségben továbbítja a hangot.
3. FM Rádió:
A fejhallgatóban található egy beépített, jó minőségű FM rádió is, így akár önállóan is használható. Automata állomáskeresés! Kényelmes, puha fülszivacs, csak a megfelelő csatornát kell megtalálni!
4. Vezeték nélküli Baby-őr:
A fejhallgató vevő egységét a kisbaba, gyermek, vagy idős ember szobájában elhelyezve figyelhetjük, hallgathatjuk Őt egy másik helységből úgy, hogy közben jelenlétünkkel nem zavarjuk. Különösen nagy segítség lehet akkor, ha egy beteg családtagunkra szeretnénk vigyázni, ha figyelni szeretnénk minden egyes kívánságát.
5. Vezetékes fejhallgató: A csomag tartalmaz vezetéket is, ami bármilyen, 3, 5 JACK sztereó audió kimenetre rácsatlakoztatható, így vezetékes fejhallgatóként is használható.
Használatához szükséges 2x2db 1, 5 V-os ceruzaelem vagy akku ez nem tartozék hozzá.
Egyszer volt használva, kicsit járkáltam vele a pecában és meglepően jól működött még falakon keresztül is.
Az eladás oka kihasználatlanság.
Személyesen átvehető Szeged városában, egyébként postai úton-módon juthat el új gazdájához előreutalás után ajánlott levélként, utánvéttel nem postázok.
Sok szerencsét mindkettőnknek!



Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 17:33
. Vezeték nélküli fejhallgató - Jelenlegi ára: 3 000 Ft